Tinyecohouse goes Library

Jullie hebben al een tijdje niets van ons gehoord, maar achter de schermen zijn we druk bezig met regelen en organiseren. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het wind- en waterdicht maken van ons huisje. Bovendien zijn we op zoek naar een mooie locatie waar ons Tinyecohouse volledig tot zijn recht komt. Dit is nog een spannende zoektocht maar we hebben al wel een hele mooie plek op het oog. Deze bosrijke locatie wordt beheerd door twee leuke jonge stellen die openstaan voor nieuwe ideeën.

Verder zullen wij op 16 oktober aanwezig zijn in de bibliotheek van Leusden. Daar wordt een inspiratieavond gehouden over Tiny (Eco) Houses.  De entree is gratis. Ik (Gerard) zal hierbij aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden over ecologisch bouwen van Tiny Houses op wielen.  Pionier Marjolein Jonker zal hier een inspirerende lezing houden over Tiny Houses, onder andere hoe is het om in een Tiny House te wonen, waarom zou je dat doen, en waar moet je eigenlijk beginnen als je zelf een Tiny House wilt? Klik hieronder voor alle informatie.

https://www.bibliotheekeemland.nl/agenda/lezing-en-inspiratieavond–tiny-house.html

Op 20 oktober zullen we op verzoek van de Bibliotheek in Leusden, in samenwerking met De Groene belevenis een open bouwdag organiseren. Ons huisje staat dan wind- en waterdicht op een prachtig plaatsje in de regio, waar we nu naar op zoek zijn. Het blijft nog even spannend waar we terecht komen. Dit zullen we kenbaar maken via ons Blog.

Hou allemaal onze website in de gaten !

Tinyecohouse groet, Gerard en Rose Carry.

Site Footer