Tinyecohouse experience te huur !

we staan online! Bij www.campingdevossenberg.nl  en www.booking.com  kunnen tiny house fans vanaf 27 april reserveren voor een weekendje, weekje of midweek relaxen en genieten op recreatiepark de Vossenberg. Ons bijzondere huisje staat op een plekje tussen de bomen met vrij uitzicht. Je hoort er letterlijk de schubjes van de dennenappels openspringen bij de eerste zonnestrlalen. Ook de geur van loof en dennennaalden komt  je tegemoet zodra je de grote terrasdeuren van het tiny house opent.

Het rustige park waar ons tiny house staat is voorzien van alle gemakken. Voor een kop koffie of een maaltijd (in het hoogeizoen) hoef je niet ver te lopen. Op het park is een modern ingericht sfeervol cafe restaurant.

Voor de wandelaars is de omgeving een waar Walhalla. Uitgestrekte bossen met zandverstuivingen en vennetjes. En wie vroeg uit de veren is kan oog in oog komen te staan met reeen. De Veluwe is ook rijk aan wilde zwijnen. Overigens is het bezoekerscentrum De Veluwe te voet bereikbaar vanuit ons tiny house. Leuk om je te laten informeren of gewoon een kijkje te nemen wat de Veluwe te bieden heeft.\

Zwemmers komen ook aan hun trekken. Het zwembad ligt eveneens op loopafstand en voor de natuurzwemmers zijn er diverse natuurplassen in de omgeving.

Moementeel zijn we nog bezig met de afbouw van ons interiruer

Langzaam maar gestaag vordert de afbouw van ons tiny house interieur. De keuken zit er inmiddels in. Natuurlijk lekker compact maar toch voorzien van alle gemakken (afzuigkap, magnetron, koelkast met vriesvak, spoelbak en een twee pits gasfornuis). Met de kastdeurtjes in gebroken wit en houtkleurige accenten  voelen wij ons helemaal gelukkig en klaar om ons eerste ontbijteitje in de pan te gooien!

Ook de badkamer begint vorm te krijgen. De leidingen zijn aangelegd en wastafel,douchebak en toilet zijn met zorg ingekocht om eind deze week gemonteerd te worden. De uitdaging zit in het waterdicht krijgen van onze tiny badkamer. De populierhouten platen moeten een heel procedë door om waterafstotend te zijn. De eerste douchebeurt zal nog spannend worden in onze geel zwarte tiny badkamer! Binnenkort volgen de foto’s van onze vorderingen!

We hopen dat onze huurders net zo gaan genieten als wijzelf nu al doen. Het is hard werken om alles gereed te krijgen maar wat wordt het gaaf!

 

Site Footer