Voor de Interieur Freaks !

Nu we zo goed als klaar zijn met ons tiny house kwamen er wat vragen binnen van mensen die erg nieuwsgierig zijn naar het interieur van ons huisje. Vandaar dat we hier een speciaal blog aan wijden.

We beginnen voor het gemak maar even boven. Rondom de alkoof waar geslapen wordt hebben we voor de sfeer en veiligheid een reling aangebracht van onbewerkt rondhout met steigerpijp verbindingen. Zo ziet het er lekker stoer uit.

Voor de badkamer hebben we een vrolijke gele kleur gekozen die in ieder jaargetijde een zonnige uitstraling heeft. De 12 volt LED verlichting is geïntegreerd in het plafond. Belangrijk in een klein huisje omdat je zo je hoofd niet stoot.  Het plafond heeft dezelfde kleur als de wanden om eenheid en rust te creëren. Bij de kleur geel op de wanden en plafond hebben we bewust gekozen voor zwarte en witte accenten. Zo is de douchebak glimmend zwart en het wastafelmeubeltje en hangend toilet wit. Een leuke combinatie vinden wij. Ook konden we nog een partij handgevormde en gebakken tegeltjes op de kop tikken voor de douche. Voor de kenner: Friese witjes, voor een frisse look. Van een vriend kregen we nog een swingende facet geslepen spiegel, waar we superblij mee zijn en de door Han zelf gemaakte roodkoperen handdoek radiator is een echte eyecatcher.

Voor de keuken hebben we ook weer gekozen voor de basis kleuren zwart-wit, aangevuld met de warme uitstraling van hout. De afzuigkap die in een kleine behuizing niet onbelangrijk is, is uitgevoerd in RVS. Handig en leuk, toch? Verder is de keuken voorzien van alle basis apparatuur. Op naar de huiskamer.

Een andere vriend van ons heeft een waanzinnig leuke stoel met de hand gemaakt. Een echte Rietveld ;-). Met het bijbehorende tafeltje van zijn hand hebben we een heus designhoekje in ons tinyecohouse gekregen.

Zelf konden wij hier niet bij achterblijven dus hebben wij onze creativiteit losgelaten op de scheidingsdeur tussen het woon- en badkamergedeelte. Honderden bier- en frisdrankdopjes hebben wij geplakt en later ingegoten in glimmend hars. Ons ontwerp is daarbij geïnspireerd op de Aboriginal kunst. Een vriendin heeft de andere kant van de deur beschilderd. Dat is een zonnige en vrolijke tekening geworden.

We zijn blij dat we nu helemaal klaar zijn en door de openslaande deuren lekker op het verhoogde terras in de zon kunnen zitten. Natuurlijk bewaren wij onze bierdopjes nog steeds. Wil je zelf komen tellen hoeveel dopjes wij gebruikt hebben in de deur? Klik dan op deze LINK om te reserveren, of via deze LINK.

Tips en tops zijn zoals altijd natuurlijk van harte welkom via het contactformulier op Tinyecohouse.nl

Met vriendelijke groet, Gerard en Rose Carry.

 

 

 

 

Site Footer