Waar o waar staat jullie Tinyecohouse dan nu ??

Beste Tiny House liefhebbers, het is inmiddels weer meer dan een jaar geleden dat wij de laatste hand legden aan de bouw en inrichting van ons TinyEcoHouse. Toen schreven we ook ons “laatste” blog op onze site. Inmiddels krijgen wij via Facebook regelmatig ook de vraag, waar staat jullie prachtige eco huisje nu eigenlijk ? We kunnen het niet vinden !

Bron: Tinyecohouse.nl

Het op trailer gebouwde en dus verplaatsbare huisje is in december 2019 verhuisd van Nunspeet, naar Houten bij B &B Borneman Buitenhof. Een groene oase op korte fietsafstand van Utrecht centrum, het prachtige Kromme Rijngebied en Hollandse Waterliniegebied. In de omgeving liggen allemaal oude dorpjes, denk aan Vreeswijk en Wijk bij Duurstede. Ook is de natuur met heerlijke wandel- en fietsroutes heel dichtbij, zoals Amelisweerd, de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, en de heidevelden bij Zeist.

Mocht u geïnspireerd zijn door onze ecologische woondroom, zelf bouwplannen hebben, en/of het verblijf in een Tiny House zelf willen ervaren, dan  kunt u contact opnemen met super host Maarten Wels: www.bornemanbuitenhof.nl of mail naar info@bornemanbuitenhof.nl

Wijzelf blijven het duurzaam en ecologisch wonen in Tiny Houses op de voet volgen. Gelukkig zijn er nu veel initiatieven op gang gekomen vanuit verschillende overheidsorganen en Tiny House community’s die hoopvol stemmen voor de toekomst met betrekking tot het permanent wonen in een Tiny House. Zeker in deze tijd waarin milieu, duurzaamheid, ecologisch wonen en een lage CO2 footprint alle aandacht hebben. Tevens is deze woonvorm voor iedereen bereikbaar naar onze mening.

Bron: https://www.marjoleininhetklein.com

Zelf zijn we enthousiast over onder andere Minitopia in Den Bosch: http://www.minitopia.eu én het prachtige vooruitstrevende Rotterdamse initiatief: http://dakdorpen.nl

Graag houden wij u op de hoogte over toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot Tiny Houses,

en u bent natuurlijk ook altijd welkom met uw vragen via onze site of via Facebook.

Met vriendelijke groet,

Gerard & Rose Carry.

Site Footer