We gaan verhuizen !

Binnenkort wordt ons Tiny Eco House vervoerd naar  Nunspeet! Het zal een spannende reis worden die eindigt op vrijetijdspark De Vossenberg, waar we een prachtig zonnig plekje krijgen tussen de Veluwse bomen. Wij zijn er ontzettend blij mee! Aan de ene kant biedt de Vossenberg ons een rustig plekje op een heuvelachtig terrein en aan de andere kant hebben we genoeg vertier om de hoek. Het centrum van Nunspeet ligt bijvoorbeeld op loopafstand en het Veluwemeer is in 10 minuten te bereiken met de auto. Mooier kan niet.

www.campingdevossenberg.nl

De verhuizing van ons huisje zal plaatsvinden vóór 20 oktober want op zaterdag de 20ste houden we gelijk weer een open dag. De tweede op rij. De vraag voor het open huis  kwam ditmaal vanuit de Leusdense bibliotheek in Leusden in samenwerking met De Groene belevenis.

Natuurlijk doen we dit graag. Enkele maanden terug hebben wij al eens een open bouwdag gehouden in Achterberg, waar we ons Tinyecohouse hebben gebouwd. Daar kwamen heel wat mensen op af. Niet gek want Tiny Houses spreken tot de verbeelding, zowel om in te wonen als om in te recreëren. Na de 20ste gaan we ons toeleggen op de inrichting van ons Tiny Eco House. Zo moet onder andere de keuken nog geplaatst worden en de badkamer ingericht worden. We hebben dus nog heel wat te doen.

Mocht je het leuk vinden om te komen kijken, dan ben je van harte welkom op ons plekje op Vrijetijdspark  De Vossenberg, Groenelaantje 25, 8072CC Nunspeet op zaterdag 20 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Eetcafé Buiten is dan ook open voor een kop thee, koffie of een beker warme chocolademelk.

Groeten Gerard en Rose Carry

Site Footer